Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Ii vom fierbe doar pe jumatate.
Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie in bucati mai mici.
Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin.
Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram un praf de pesmet.
Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam sosul de smantana.
Dam la cuptor incins pentru 15 min. cu capac si inca 15-20 min fara capac.
Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana
amestecata cu usturoi,sare si patrunjel verde tocat fin.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii