Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Ii vom fierbe doar pe jumatate.
Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie in bucati mai mici.
Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin.
Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram un praf de pesmet.
Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam sosul de smantana.
Dam la cuptor incins pentru 15 min. cu capac si inca 15-20 min fara capac.
Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana
amestecata cu usturoi,sare si patrunjel verde tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii