Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.
Intr-o cratita pui uleiul, ciupercile si pieptul de pui se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. Lasi la foc circa 10 min sa fiarba cu sosul si putina sare.
Intr-o tava yena sau teflonata, asezi cartofii fierti, pui peste ei patrunjelul tocat marunt sau de la plic,apoi cascaval dat prin razatoarea mare ,se toarna compozitia obtinuta din ciuperci si pieptul de pui, apoi din nou cascaval si patrunjel uscat presarat epste cascaval.
Lasi in cuptorul incins in prealabil, circa 30- 40 min pana se face o crusta mai rosiatica.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii