1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.
2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.
3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.
4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.
5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.
Pofta buna!
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii