autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu ciuperci si busuioc

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
(4 portii), 5ml. ulei,, 500g. piept de pui,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi,, sare,, piper,, 1/2 lingurita boia,, 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),, 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,, 1/2 ardei gras( rosu), 1 lingurita busuioc tocat,, 1/2 lingura patrunjel tocat,, 500g. taietei lati

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.
2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.
3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.
4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.
5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocãnitã de vitel în vin de Porto

Tocãnitã de vitel în vin de Porto

Este un preparat traditional portughez " Estufado de vitela" ; de obicei se adaugã si bacon sau

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 5ml. ulei,
  • 500g. piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita boia,
  • 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),
  • 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,
  • 1/2 ardei gras( rosu)
  • 1 lingurita busuioc tocat,
  • 1/2 lingura patrunjel tocat,
  • 500g. taietei lati

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide