autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu ciuperci si busuioc

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
(4 portii), 5ml. ulei,, 500g. piept de pui,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi,, sare,, piper,, 1/2 lingurita boia,, 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),, 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,, 1/2 ardei gras( rosu), 1 lingurita busuioc tocat,, 1/2 lingura patrunjel tocat,, 500g. taietei lati

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.
2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.
3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.
4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.
5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Mai intai spalam bine pulpa. Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa. Cand incepe

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui lionez

Pui lionez

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari. Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa

19 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 5ml. ulei,
  • 500g. piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita boia,
  • 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),
  • 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,
  • 1/2 ardei gras( rosu)
  • 1 lingurita busuioc tocat,
  • 1/2 lingura patrunjel tocat,
  • 500g. taietei lati

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Galuste cu pulpe de pui