Piept de pui cu ciuperci si ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4-5 ciuperci
  • 1-2 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptu de pui in cubulete/felioare,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la prajit in ulei de masline,cand e aproape gata carnea se adauga ciupercile taiate in felioare de jumatate de cm si ceapa(se topeste si devine dulce) taiata tot in felii de jumatate de cm si cimbru,se pune un capac si se lasa asa,invartind la un anumit interval de timp.Se serveste cald cu cartofi sau pur si simplu ca feliute de paine prajite si frecate cu usturoi rosie ulei si sare.O reteta ft buna si usor de preparat de asemenea este o gustare usoara.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise