Se taie pieptu de pui in cubulete/felioare,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la prajit in ulei de masline,cand e aproape gata carnea se adauga ciupercile taiate in felioare de jumatate de cm si ceapa(se topeste si devine dulce) taiata tot in felii de jumatate de cm si cimbru,se pune un capac si se lasa asa,invartind la un anumit interval de timp.Se serveste cald cu cartofi sau pur si simplu ca feliute de paine prajite si frecate cu usturoi rosie ulei si sare.O reteta ft buna si usor de preparat de asemenea este o gustare usoara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii