autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu felii de mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui (a 200 g fiecare), , sare,, piper, , 4 cepe, , 4 mere acrisoare, , 3 linguri ulei, , 1/4 l concentrat de carne de pui (Knorr+apa), , 100 ml sos iute (chili sau ketchup condimentat), , 1/2 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa curatata se taie in opt. Merele, spalate si sterse bine, se taie in patru, se curata de partea lemnoasa si de seminte si apoi se taie felii mai groase (spalturi). Intr-o cratita se incinge uleiul si se prajesc pieptii de pui cate 5 minute pe fiecare parte. Apoi se adauga ceapa, merele, zeama de carne si sosul picant, se baga la cuptorul incins la 200°C si se lasa se fiarba - cu capac - circa 10 minute. Se scot merele si ceapa si se mai lasa carnea sa se rumeneasca putin (fara capac). Se gusta merele de sare si piper, se pun pe un platou si deasupra se asaza pieptul de pui taiat felii. Se presara cu frunzulite de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu felii de mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui (a 200 g fiecare)
  • sare,
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 mere acrisoare
  • 3 linguri ulei
  • 1/4 l concentrat de carne de pui (Knorr+apa)
  • 100 ml sos iute (chili sau ketchup condimentat)
  • 1/2 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Carne de vită originală, sper!