Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa curatata se taie in opt. Merele, spalate si sterse bine, se taie in patru, se curata de partea lemnoasa si de seminte si apoi se taie felii mai groase (spalturi). Intr-o cratita se incinge uleiul si se prajesc pieptii de pui cate 5 minute pe fiecare parte. Apoi se adauga ceapa, merele, zeama de carne si sosul picant, se baga la cuptorul incins la 200°C si se lasa se fiarba - cu capac - circa 10 minute. Se scot merele si ceapa si se mai lasa carnea sa se rumeneasca putin (fara capac). Se gusta merele de sare si piper, se pun pe un platou si deasupra se asaza pieptul de pui taiat felii. Se presara cu frunzulite de patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii