autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu felii de mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui (a 200 g fiecare), , sare,, piper, , 4 cepe, , 4 mere acrisoare, , 3 linguri ulei, , 1/4 l concentrat de carne de pui (Knorr+apa), , 100 ml sos iute (chili sau ketchup condimentat), , 1/2 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa curatata se taie in opt. Merele, spalate si sterse bine, se taie in patru, se curata de partea lemnoasa si de seminte si apoi se taie felii mai groase (spalturi). Intr-o cratita se incinge uleiul si se prajesc pieptii de pui cate 5 minute pe fiecare parte. Apoi se adauga ceapa, merele, zeama de carne si sosul picant, se baga la cuptorul incins la 200°C si se lasa se fiarba - cu capac - circa 10 minute. Se scot merele si ceapa si se mai lasa carnea sa se rumeneasca putin (fara capac). Se gusta merele de sare si piper, se pun pe un platou si deasupra se asaza pieptul de pui taiat felii. Se presara cu frunzulite de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu felii de mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PULPE DE PUI

TOCANITA DE PULPE DE PUI

Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine. Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam

18 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui deosebita

Tocanita de pui deosebita

Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa. Carnea o dau in

16 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui (a 200 g fiecare)
  • sare,
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 mere acrisoare
  • 3 linguri ulei
  • 1/4 l concentrat de carne de pui (Knorr+apa)
  • 100 ml sos iute (chili sau ketchup condimentat)
  • 1/2 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Ostropel de pui