autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu felii de mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua), , sare, , o lingura de unt topit, , praf de curry, , o lingurita miere, , 100 ml suc de mere, , un mar mare, , cateva fire de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza usor si lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in untul incins. Se presara cu curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa 15 minute. Se curata marul (nu e obligatoriu), se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se dunstuieste si el impreuna cu carnea vreo cinci minute. Se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert. Timp de preparare: 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu felii de mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa

Tocanita de porc cu ceapa

Pulpa de porc o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa, o

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu unt  si ciupercute calite cu usturoi

Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Aceasta este o reteta pe care eu o prepar atunci cand nu am mai mult de 30min la dispozitie.In plus

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua)
  • sare
  • o lingura de unt topit
  • praf de curry
  • o lingurita miere
  • 100 ml suc de mere
  • un mar mare
  • cateva fire de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta