autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu felii de mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua), , sare, , o lingura de unt topit, , praf de curry, , o lingurita miere, , 100 ml suc de mere, , un mar mare, , cateva fire de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza usor si lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in untul incins. Se presara cu curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa 15 minute. Se curata marul (nu e obligatoriu), se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se dunstuieste si el impreuna cu carnea vreo cinci minute. Se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert. Timp de preparare: 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu felii de mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu telina

Ciocanele de pui cu telina

Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia. Intr-o craticioara

13 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Praz umplut

Praz umplut

Partea albă a prazului, îl tăiem în bucăți egale, îl golim de miez, în așa fel încât să

4 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua)
  • sare
  • o lingura de unt topit
  • praf de curry
  • o lingurita miere
  • 100 ml suc de mere
  • un mar mare
  • cateva fire de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII