autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu felii de mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua), , sare, , o lingura de unt topit, , praf de curry, , o lingurita miere, , 100 ml suc de mere, , un mar mare, , cateva fire de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza usor si lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in untul incins. Se presara cu curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa 15 minute. Se curata marul (nu e obligatoriu), se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se dunstuieste si el impreuna cu carnea vreo cinci minute. Se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert. Timp de preparare: 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu felii de mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de pui

Chiftelute din carne de pui

Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar

18 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se taie dovleceii pe jumatate,se decapeaza,se umplu cu miezul scos din ei,carnea tocata,marar verde

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua)
  • sare
  • o lingura de unt topit
  • praf de curry
  • o lingurita miere
  • 100 ml suc de mere
  • un mar mare
  • cateva fire de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chiftea umpluta cu oua