autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011

Ingrediente
1 caserolă cu piept de pui dezosat, fără piele, 3 ouă, făină, pesmet, fulgi de porumb, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul Puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi.
Se prăjesc la foc mediu, se scot pe hârtie absorbantă.
Se servesc alături de o garnitură la dorinţă şi neapărat murături.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

12 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2011

    Minunata reteta si snitele ies crocante incearca si cu pesmet in gen =Panko din japonia ies tot foarte crocante.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Vreau si eu !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Bucatelele astea sant un deliciu yumi,yumi...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

      Woow! Foarte atragatoare si apetisante. Astea sunt ca alunele,tot sa le mananci pana dispar.*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

      Ce bunãtate:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 1 caserolă cu piept de pui dezosat
  • fără piele
  • 3 ouă
  • făină
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Minunata reteta si snitele ies crocante incearca si cu pesmet in gen =Panko din japonia ies tot foarte crocante.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
FILE DE PORC IN CRUSTA