Piept de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu fulgi de porumb

Ingrediente

  • 1 caserolă cu piept de pui dezosat, fără piele
  • 3 ouă
  • făină
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul Puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi.

Se prăjesc la foc mediu, se scot pe hârtie absorbantă.

Se servesc alături de o garnitură la dorinţă şi neapărat murături.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise