Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute cu o lingura ulei, sare, paprika (dulce sau iute), coriandru si patrunjel.
Intre timp curatam legumele. Conopida o taiem in bucatele si o amestecam cu restul de ulei (daca mai este nevoie, mai punem putin ulei), sare , piper, chimen si o dam la cuptor 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugam semintele de pin si nautul scurs bine si mai lasam 15 minute dupa care adaugam un pic de patrunjel.
Celelalte legume(ceapa ,morcovul,ardeiul si cartoful dulce) le tragem in unt si cand sunt aproape gata, adaugam si brocoli.
Fiecare felie de piept o impachetam in hartie de copt si o punem in tigaie la fript (fara ulei), le intoarcem pe o parte si pe alta (in 2 minute sunt gata).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii