Piept de pui cu garnitura de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu garnitura de legume

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 400g naut
  • 150 g unt
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o conopida
  • 2 linguri de seminte de pin
  • un cartof dulce
  • jumatate de brocoli
  • un ardei rosu
  • o legatura patrunjel
  • chimen
  • piper
  • sare
  • paprika
  • coriandru

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute cu o lingura ulei, sare, paprika (dulce sau iute), coriandru si patrunjel.

Intre timp curatam legumele. Conopida o taiem in bucatele si o amestecam cu restul de ulei (daca mai este nevoie, mai punem putin ulei), sare , piper, chimen si o dam la cuptor 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugam semintele de pin si nautul scurs bine si mai lasam 15 minute dupa care adaugam un pic de patrunjel.

Celelalte legume(ceapa ,morcovul,ardeiul si cartoful dulce) le tragem in unt si cand sunt aproape gata, adaugam si brocoli.

Fiecare felie de piept o impachetam in hartie de copt si o punem in tigaie la fript (fara ulei), le intoarcem pe o parte si pe alta (in 2 minute sunt gata).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise