Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute cu o lingura ulei, sare, paprika (dulce sau iute), coriandru si patrunjel.
Intre timp curatam legumele. Conopida o taiem in bucatele si o amestecam cu restul de ulei (daca mai este nevoie, mai punem putin ulei), sare , piper, chimen si o dam la cuptor 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugam semintele de pin si nautul scurs bine si mai lasam 15 minute dupa care adaugam un pic de patrunjel.
Celelalte legume(ceapa ,morcovul,ardeiul si cartoful dulce) le tragem in unt si cand sunt aproape gata, adaugam si brocoli.
Fiecare felie de piept o impachetam in hartie de copt si o punem in tigaie la fript (fara ulei), le intoarcem pe o parte si pe alta (in 2 minute sunt gata).
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii