autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu garnitura de orez prajit

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 piept pui, 150gr.orez,2 fire ceapa verde,1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras verde, 1/2 ardei gras portocaliu,1 morcov, legatura baby-corn,1/2 cescuta sos soya, 1/2 cescuta sos peste(se gaseste in cash&carry, in categoria pentru mancare chinezeasca), ulei,2 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se taie fasii sau cubulete(dupa preferinta, dar e mult mai estetic taiat fasii)si se fierbe in 500 ml de apa, la care se adauga 1 cub de pui Maggi.
Dupa ce pieptul de pui este fiert, se trage de pe foc, se scoate din supa formata.
Toate legumele se curata, se spala si se taie cubulete de marime medie.
Intr-un wok, se incinge uleiul, se adauga cele 2 oua si se bat astfel incat sa se formeze o ompleta faramitata.
Dupa ce omleta este gata, se pune intr-o farfurie separat.
Se sterge wok-ul de ramasile ramase de la omleta, dupa care se aseaza iar pe foc, cu putin ulei de masline.Cand uleiul este incins, se adauga orezul, sosul de soya si cel de peste.Dupa ce acesta a prins o culoare maronie,se adauga legumele, iar pentru a aduce totul la fierbere se adauga 2 cani din supa de pui, obtinuta prin fierberea pieptului de pui.
Cand este totul aproape gata, se rumeneste usor pieptul de pui pe grill, care se adauga peste toata compozitia.
La final, se trage wok-ul de pe foc si se aduga omleta.
Se amesteca toul si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de orez prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 150gr.orez,2 fire ceapa verde,1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras portocaliu,1 morcov, legatura baby-corn,1/2 cescuta sos soya
  • 1/2 cescuta sos peste(se gaseste in cash&carry
  • in categoria pentru mancare chinezeasca)
  • ulei,2 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
musaca de cartofi