autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu garnitura de orez prajit

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 piept pui, 150gr.orez,2 fire ceapa verde,1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras verde, 1/2 ardei gras portocaliu,1 morcov, legatura baby-corn,1/2 cescuta sos soya, 1/2 cescuta sos peste(se gaseste in cash&carry, in categoria pentru mancare chinezeasca), ulei,2 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se taie fasii sau cubulete(dupa preferinta, dar e mult mai estetic taiat fasii)si se fierbe in 500 ml de apa, la care se adauga 1 cub de pui Maggi.
Dupa ce pieptul de pui este fiert, se trage de pe foc, se scoate din supa formata.
Toate legumele se curata, se spala si se taie cubulete de marime medie.
Intr-un wok, se incinge uleiul, se adauga cele 2 oua si se bat astfel incat sa se formeze o ompleta faramitata.
Dupa ce omleta este gata, se pune intr-o farfurie separat.
Se sterge wok-ul de ramasile ramase de la omleta, dupa care se aseaza iar pe foc, cu putin ulei de masline.Cand uleiul este incins, se adauga orezul, sosul de soya si cel de peste.Dupa ce acesta a prins o culoare maronie,se adauga legumele, iar pentru a aduce totul la fierbere se adauga 2 cani din supa de pui, obtinuta prin fierberea pieptului de pui.
Cand este totul aproape gata, se rumeneste usor pieptul de pui pe grill, care se adauga peste toata compozitia.
La final, se trage wok-ul de pe foc si se aduga omleta.
Se amesteca toul si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de orez prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui (8 bucati)

Rulouri de pui (8 bucati)

Pieptul de pui se feliaza subtire,evitand astfel acel procedeu de a-l lovi cu ciocanul(prin acesta

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 150gr.orez,2 fire ceapa verde,1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras portocaliu,1 morcov, legatura baby-corn,1/2 cescuta sos soya
  • 1/2 cescuta sos peste(se gaseste in cash&carry
  • in categoria pentru mancare chinezeasca)
  • ulei,2 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PUI TIKKA MASALA