autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu gorgonzola

Autor: nicoleta roman (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta roman (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2005

Ingrediente
pipet de pui, branza gorgonzola, smantana, orez, cas ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se prajeste pe gratar.sosul se prepara din smantana dulce care se pune pe foc si se amesteca impreuna cu gorgonzola.cand s-a topit gorgonzola se trage la o parte si se adauga bucatele mici din pieptul facut la gratar.Orezul se fierbe in apa cu sare {este preferat cel cu bobul lung}.cand e gata orezul se trage de pe foc si se adauga cas razalit.se aseaza pe farfurie orezul alaturi de sosul.este o mancare foarte gustoasa si ..deosebita..
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Pasul 1: Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza

9 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru

23 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    patru anastasia , 22 decembrie 2009

    eu lucrez la restaorant si iese mult mai bun fara orez si cu un pic lapte dulce

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • pipet de pui
  • branza gorgonzola
  • smantana
  • orez
  • cas ras

Raporteaza reteta

Fara foto

patru anastasia

eu lucrez la restaorant si iese mult mai bun fara orez si cu un pic lapte dulce

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cannelloni cu carne tocata