Pieptul de pui se prajeste pe gratar.sosul se prepara din smantana dulce care se pune pe foc si se amesteca impreuna cu gorgonzola.cand s-a topit gorgonzola se trage la o parte si se adauga bucatele mici din pieptul facut la gratar.Orezul se fierbe in apa cu sare {este preferat cel cu bobul lung}.cand e gata orezul se trage de pe foc si se adauga cas razalit.se aseaza pe farfurie orezul alaturi de sosul.este o mancare foarte gustoasa si ..deosebita..
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii