autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu gorgonzola

Autor: nicoleta roman (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta roman (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2005

Ingrediente
pipet de pui, branza gorgonzola, smantana, orez, cas ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se prajeste pe gratar.sosul se prepara din smantana dulce care se pune pe foc si se amesteca impreuna cu gorgonzola.cand s-a topit gorgonzola se trage la o parte si se adauga bucatele mici din pieptul facut la gratar.Orezul se fierbe in apa cu sare {este preferat cel cu bobul lung}.cand e gata orezul se trage de pe foc si se adauga cas razalit.se aseaza pe farfurie orezul alaturi de sosul.este o mancare foarte gustoasa si ..deosebita..
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru

22 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola

Pieptul de pui se spala,se lasa la scurs si apoi se taie fasii mai mari.Se condimenteaza cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    patru anastasia , 22 decembrie 2009

    eu lucrez la restaorant si iese mult mai bun fara orez si cu un pic lapte dulce

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • pipet de pui
  • branza gorgonzola
  • smantana
  • orez
  • cas ras

Raporteaza reteta

Fara foto

patru anastasia

eu lucrez la restaorant si iese mult mai bun fara orez si cu un pic lapte dulce

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui