Piept de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de pui cu legume

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 dovlecei
  • 2ardei rosii
  • 5-6cepe mari
  • 1 varza mica
  • 1/2 telina
  • 2-3 morcovi
  • 3 rosii
  • 1/2 suc de rosii
  • 1/2cana de ulei de masline
  • 1legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 5-6catei de usturoi
  • 2 cartofi noi.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva boabe de ienibahar. Legumele si ele se curata, se spala si se taie in cubulete mai mari, se condimenteaza si ele. Se incinge tigaia de legume si se calesc pieptii de pui si legumele, dupa ce s-au calit un pic se rastoarna toata compozitia intr-o tava de lut sau de yena si se introduce in cuptorul incis cam 40 minute la temperatura de 180 grade. Dupa ce a stat 40 minute, la cuptor tocam usturoiul si verdeata si ornam mancarica care este foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor