Reteta postata pe: 14 iunie 2009
Ingrediente
2 piepti de pui, dovlecei,2ardei rosii,5-6cepe mari, 1 varza mica,1/2 telina, 2-3 morcovi,3 rosii,1/2 suc de rosii,1/2cana de ulei de masline,1legatura de patrunjel,1 legatura de marar,5-6catei de usturoi,2 cartofi noi.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva boabe de ienibahar. Legumele si ele se curata, se spala si se taie in cubulete mai mari, se condimenteaza si ele. Se incinge tigaia de legume si se calesc pieptii de pui si legumele, dupa ce s-au calit un pic se rastoarna toata compozitia intr-o tava de lut sau de yena si se introduce in cuptorul incis cam 40 minute la temperatura de 180 grade. Dupa ce a stat 40 minute, la cuptor tocam usturoiul si verdeata si ornam mancarica care este foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare
12 voturi
8 comentarii
50h
Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste
6 voturi
5 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate