Pieptul de pui se spala si se taie bucati potrivite,se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se lasa pe o farfurie sa se patrunda. Cartofii se taie si ei cubulete potrivite, morcovul se taie rondele, jumatatile de ardel gras se taie cubulete mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tava rotunda pentru cuptor se aseaza folie de aluminiu. Se aseaza in tava mai intai morcovul si o parte din gogosari, apoi se aseaza si o parte din cartofi. Se aseaza si pieptul de pui, restul de cartofi si de ardei gras. Ceapa se amesteca bine cu vegeta, piper, marar, putin patrunjel tocat, uleiul si vinul. Se toarna sosul obtinut peste puiul cu legume din tava. Se sigileaza bine folia de aluminiu si se da la cuptorul incins la 220°. Se lasa 1 ora, dupa care se desface folia si se mai lasa inca 30 de minute. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii