autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Piept de pui cu legume la gratar

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2-3 felii de vinete, 2-3 felii de dovlecel, 2-3 felii de ardei gras rosu, 1 ceapa, , Dressing:, 1-2 linguri de smantana mai slaba, 1 iaurt degresat, 1-2 lingurite de hrean, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.

Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmandu-se a se pune pe grill.

Se trece la prepararea dressing-ului: Se amesteca smantana cu iaurtul degresat se adauga si hreanul, se sareaza si pipereaza si se adauga peste legumele noastre.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
SHISH TAOUK- Piept de pui la gratar cu legume mixte

SHISH TAOUK- Piept de pui la gratar cu legume mixte

Aceasta reteta nu cred ca este noua pentru toti, e vorba de o reteta arabeasca de gratar de pui,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Arata super bine,iar mie imi place enorm pieptul de pui la gratar ... Eu tin feliile de piept cca o ora la marinat in vin,zeama de lamaie,condimente si 1-2 catei de usturoi pisati,dupa care ii pun pe gratar,iar spre final ii mai stropesc cu putina zeama de lamaie .

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Felicitari! Fara alte comentarii. Arata minunat.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2-3 felii de vinete
  • 2-3 felii de dovlecel
  • 2-3 felii de ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • Dressing:
  • 1-2 linguri de smantana mai slaba
  • 1 iaurt degresat
  • 1-2 lingurite de hrean
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata super bine,iar mie imi place enorm pieptul de pui la gratar ... Eu tin feliile de piept cca o ora la marinat in vin,zeama de lamaie,condimente si 1-2 catei de usturoi pisati,dupa care ii pun pe gratar,iar spre final ii mai stropesc cu putina zeama de lamaie .

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe impanate si garnitura