autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu legume si curry

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g piept de pui, 1 kg legume asortate (morcovi, mazare, telina, porumb, praz, fasole verde - sunt bune amestecurile congelate din comert), sare, piper, curry, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in cubulete si se prajeste in ulei, se sareaza si pipereaza. Se fierb legumele in apa sarata, se strecoara si se amesteca cu legumele fierte, se condimenteaza cu curry dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume si curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1 kg legume asortate (morcovi
  • mazare
  • telina
  • porumb
  • praz
  • fasole verde - sunt bune amestecurile congelate din comert)
  • sare
  • piper
  • curry
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi