Se curăţă pieptul de pui se căleşte în ulei de măsline să capete o culoare .
Separat se călesc legumele apoi se pun toate în tavă unde se adaugă smantana si vinul si se dau la cuptor sa scadă sosul.Defapt sosul devine o cremă.
Separat se pune orezul la fiert cu morcov taiat cubuleţe mici. O cana de orez 2 de apă se mesteca în orez e bine să se pună în apa călduţă pentru a nu se lipi.
Separat se pregateşte forma cilindrică pentru a se aşeza orezul. Dacă nu avem o formă cilindrică o putem face din folie de aluminiu.
Rosia se înfeliează si se coace pe gril precum si jumătate din ciuperci.
La baza formei cilindrice se pune o bucata de roşie coaptă pe gril apoi orez fiert la jumătate iar roşie şi capac tot roşie. alături ciupercile coapte pe gril si sosul cu legume si pieptul de pui.
Se stropeste cu ulei de măsline farfuria si presărăm putin busuioc sau oregano.
Poftă bună!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii