Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (circa 600 g), , sare,, piper, , 1 lingura unt pentru prajit, , 1 ceapa mica, , 1 lingura unt pentru dunstuit, , 1/8 l vin sec dulce (eventual Vermut), , 1/4 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), , circa 50 g unt rece, , 1 legatura leurda taiata fasii subtiri.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se curata ceapa, se toaca marunt si se dunstuieste in unt, pana ce devine sticloasa. Se stinge cu vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc iute, pana ce scade la jumatate.
Se incorporeaza untul - putin cate putin - in sos, rasucind tigaia pana ce se leaga sosul si se gusta de sare si piper.
Se adauga leurda, se mixeaza in blender si se toarna sosul fierbinte peste fileurile de piept de pui asezate pe farfurii incalzite