Se taie pieptul de pui ca pentru snitel si se bate. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste in putin ulei si se tapeaza cu el un vas de yena uns cu margarina sau unt.
Se bat 2 oua cu 3 linguri de smantana. Se adauga 2-3 linguri din aceasta compozitie peste pieptul de pui din vasul de yena. Se aseaza peste feliute subtiri de mango, dupa care se acopera iar cu 2-3 linguri de ou cu smantana. Se presara cascaval dat pe razatoarea fina. Se adauga restul de ou cu smantana si se presara cascavalul ramas. Peste se pune mararul tocat.
Se da la cuptor 20-30 de minute pana ce se rumeneste.
Se serveste cand e cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii