autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu mango

Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 mango, 2 oua, 3 linguri de smantana, 100 grame cascaval, 2 linguri de marar tocat, ulei, 1 lingurita de unt sau margarina, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui ca pentru snitel si se bate. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste in putin ulei si se tapeaza cu el un vas de yena uns cu margarina sau unt.
Se bat 2 oua cu 3 linguri de smantana. Se adauga 2-3 linguri din aceasta compozitie peste pieptul de pui din vasul de yena. Se aseaza peste feliute subtiri de mango, dupa care se acopera iar cu 2-3 linguri de ou cu smantana. Se presara cascaval dat pe razatoarea fina. Se adauga restul de ou cu smantana si se presara cascavalul ramas. Peste se pune mararul tocat.
Se da la cuptor 20-30 de minute pana ce se rumeneste.
Se serveste cand e cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Salata de paste cu piept de pui si mango

Salata de paste cu piept de pui si mango

Mod de preparare: Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit)

6 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Facem o marinada din vin, ulei, zeama de lamaie, 2 catei usturoi, si rozmarin. O lingura de ulei

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Nerita incercat !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Un deliciu...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Ce gust minunat trebue sa aiba...Felicitari!

    • Fara foto

      ea , 01 decembrie 2009

      crdcaa este ft bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Superba prezentarea,felicitari.Sunt sigura ca este un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      O mancare usoara si tare gustoasa...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Delicioasa!Felicitari pentru prezentare!

    • Fara foto

      olivia_86 (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      E mincarea mea preferata, le mai fac in rola dar fiecare bucata aparte cu cascaval feliat si sos deasupra.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Arata foarte bine, cu siguranta ca e o mancare deosebita

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 mango
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 100 grame cascaval
  • 2 linguri de marar tocat
  • ulei
  • 1 lingurita de unt sau margarina
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Macovei
Pizza cu paine

Pizza cu paine

Painea feliata se inmoaie putin in lapte si se tapeteaza cu ea o tava de copt. Se complecteaza cu

8 voturi    5 comentarii
50 min
Paste si pizza
Prajitura cu caramel si nuca

Prajitura cu caramel si nuca

Blat: Se bat 6 albusuri cu 200 g de zahar, apoi se adauga nuca, faina si praful de copt. Dupa ce

31 voturi    11 comentarii
40 min
Prajituri
Salata de papadie

Salata de papadie

Se spala frunzele de papadie. Se pune apa cu sare la fiert intr-o cratita. cand da in clocot se adauga

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Nerita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana