autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu masline negre

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui, , sare,, piper, , 2 linguri ulei de masline, , 50 g masline negre (fara samburi), , 1/2 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptii de pui, se freaca cu sare si cu piper (cu pielita cu tot), se da in clocot zeama de carne si se fierb in ea, la foc mic, circa 10 minute.
Se stinge focul si se lasa carnea sa se patrunda alte 10 minute.
Se taie maslinele in doua, se zvanta bine si se calesc putin in uleiul incins.
Se scoate carnea din zeama, se inlatura pielita si se taie felii mai groase. Se aseaza feliile de carne pe farfurii incalzite, se presara deasupra maslinele si se servesc imediat cu o garnitura de cartofi sau de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Carnea de pui spalata si portionata o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Indepartam spuma

47 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI

MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI

Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g masline negre (fara samburi)
  • 1/2 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpe de pasare in sos de bere