autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu masline negre

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui, , sare,, piper, , 2 linguri ulei de masline, , 50 g masline negre (fara samburi), , 1/2 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptii de pui, se freaca cu sare si cu piper (cu pielita cu tot), se da in clocot zeama de carne si se fierb in ea, la foc mic, circa 10 minute.
Se stinge focul si se lasa carnea sa se patrunda alte 10 minute.
Se taie maslinele in doua, se zvanta bine si se calesc putin in uleiul incins.
Se scoate carnea din zeama, se inlatura pielita si se taie felii mai groase. Se aseaza feliile de carne pe farfurii incalzite, se presara deasupra maslinele si se servesc imediat cu o garnitura de cartofi sau de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne

15 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei,

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 piepti de pui
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g masline negre (fara samburi)
  • 1/2 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gulas de vita