Se spala bine pieptii de pui, se freaca cu sare si cu piper (cu pielita cu tot), se da in clocot zeama de carne si se fierb in ea, la foc mic, circa 10 minute.
Se stinge focul si se lasa carnea sa se patrunda alte 10 minute.
Se taie maslinele in doua, se zvanta bine si se calesc putin in uleiul incins.
Se scoate carnea din zeama, se inlatura pielita si se taie felii mai groase. Se aseaza feliile de carne pe farfurii incalzite, se presara deasupra maslinele si se servesc imediat cu o garnitura de cartofi sau de orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii