Pieptul de pui se taie fasii, se prajeste in ulei incins, se adauga usturoiul pisat. Se sareaza, se pipereaza, se adauga putina apa si se lasa pana e fiert pieptul.
Intre timp se fierbe mazarea in apa cu sare, se scurge si se da deoparte. Cartofii se curata, se taie in 4 si se prajesc.
Cand sunt gata se toarna impreuna cu mazarea peste pieptul de pui, se mai lasa cateva minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii