autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu salsa de rosii si masline

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g), , sare, , piper, , 1 lingurita oregano uscat, , 2 linguri ulei de masline, , 500 g rosii, , 1 ceapa rosie, , 4 linguri masline verzi (fara samburi), , 1 lingura capere, , 1 lingura otet aromat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala fileurile, se zvanta, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se prajesc in uleiul incins, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.
Se spala rosiile, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Maslinele se taie feliute, iar caperele se toaca. Se amesteca toate, se adauga otetul aromat si se gusta de sare si piper. Salsa astfel preparata se serveste cu pieptul de pui si cu paine alba.
Nota: Salsa cu rosii merge excelent cu orice fel de carne prajita in tigaie sau la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salsa de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut la cuptor

Pui umplut la cuptor

Puiul il spalam bine si il golim de organe.Din ficatei si ciuperci care se taie bucatele mai mici

32 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri masline verzi (fara samburi)
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura otet aromat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piftie de porc