Piept de pui cu salsa de rosii si masline

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita oregano uscat,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 500 g rosii,
  • 1 ceapa rosie,
  • 4 linguri masline verzi (fara samburi),
  • 1 lingura capere,
  • 1 lingura otet aromat.

Mod de preparare

Se spala fileurile, se zvanta, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se prajesc in uleiul incins, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.

Se spala rosiile, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Maslinele se taie feliute, iar caperele se toaca. Se amesteca toate, se adauga otetul aromat si se gusta de sare si piper. Salsa astfel preparata se serveste cu pieptul de pui si cu paine alba.

Nota: Salsa cu rosii merge excelent cu orice fel de carne prajita in tigaie sau la gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise