autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu salsa de rosii si masline

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g), , sare, , piper, , 1 lingurita oregano uscat, , 2 linguri ulei de masline, , 500 g rosii, , 1 ceapa rosie, , 4 linguri masline verzi (fara samburi), , 1 lingura capere, , 1 lingura otet aromat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala fileurile, se zvanta, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se prajesc in uleiul incins, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.
Se spala rosiile, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Maslinele se taie feliute, iar caperele se toaca. Se amesteca toate, se adauga otetul aromat si se gusta de sare si piper. Salsa astfel preparata se serveste cu pieptul de pui si cu paine alba.
Nota: Salsa cu rosii merge excelent cu orice fel de carne prajita in tigaie sau la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salsa de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulasch din Tihanny

Gulasch din Tihanny

Aceasta este o reteta maghiara originala de la o doamna de 74 de ani. In untura de porc se dunstuieste

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Snitel prahovean

Snitel prahovean

Carnea se bate, se sareaza/pipereaza, se trece prin faina si oua( condimentate, in care se adauga

12 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri masline verzi (fara samburi)
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura otet aromat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Vitel cu mazare verde