autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu salsa de rosii si masline

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g), , sare, , piper, , 1 lingurita oregano uscat, , 2 linguri ulei de masline, , 500 g rosii, , 1 ceapa rosie, , 4 linguri masline verzi (fara samburi), , 1 lingura capere, , 1 lingura otet aromat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala fileurile, se zvanta, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se prajesc in uleiul incins, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.
Se spala rosiile, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Maslinele se taie feliute, iar caperele se toaca. Se amesteca toate, se adauga otetul aromat si se gusta de sare si piper. Salsa astfel preparata se serveste cu pieptul de pui si cu paine alba.
Nota: Salsa cu rosii merge excelent cu orice fel de carne prajita in tigaie sau la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salsa de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de porc si legume

Rulada de porc si legume

Muschiuletul de porc, se imparte pe jumatate, fara a se taia si se bate bine cu ciocanul de snitele

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri masline verzi (fara samburi)
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura otet aromat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
CHIFTELE CLASICE