Se pune un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, se pune o ceapa taiata marunt.
-Cind ceapa e un pic calita se pun feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie
-Dupa aceasta, feliile de piept de pui se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie se pune un pahar de vin alb sec pe care il lasam sa se evapore putin.
-Se adauga apoi smantana si ciupercile scurse si se amesteca bine de tot.
-Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii