autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana si cartofi

Autor: Alexandra (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
piept de pui, 1 kg cartofi noi, 75 g unt, 200 g smantana, 1 legatura de marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se iau cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu o lingurita jumate de sare(apa se pune doar cat sa-i acoperiti). Cand apa a scazut se pune 30 g unt si marar si se amesteca, apoi puneti cartofii in farfurie.

Pieptul de pui se taie fasii si se pune in tigaie unde ati pus 35 g de unt si putin ulei sa se incinga. Cand puiul s-a rumenit se ia si se pune in farfurie.

Intr-un bol puneti smantana si marar, apoi acest sos il puneti peste pui si cartofi.

Totul iese foarte gustos si e foarte usor de preparat. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

41 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • 75 g unt
  • 200 g smantana
  • 1 legatura de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocăniţă de cartofi cu carne