Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ingrediente
piept de pui, 1 kg cartofi noi, 75 g unt, 200 g smantana, 1 legatura de marar, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se iau cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu o lingurita jumate de sare(apa se pune doar cat sa-i acoperiti). Cand apa a scazut se pune 30 g unt si marar si se amesteca, apoi puneti cartofii in farfurie.
Pieptul de pui se taie fasii si se pune in tigaie unde ati pus 35 g de unt si putin ulei sa se incinga. Cand puiul s-a rumenit se ia si se pune in farfurie.
Intr-un bol puneti smantana si marar, apoi acest sos il puneti peste pui si cartofi.
Totul iese foarte gustos si e foarte usor de preparat. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Ii
41 voturi
11 comentarii
35 min
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate