Se iau cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu o lingurita jumate de sare(apa se pune doar cat sa-i acoperiti). Cand apa a scazut se pune 30 g unt si marar si se amesteca, apoi puneti cartofii in farfurie.
Pieptul de pui se taie fasii si se pune in tigaie unde ati pus 35 g de unt si putin ulei sa se incinga. Cand puiul s-a rumenit se ia si se pune in farfurie.
Intr-un bol puneti smantana si marar, apoi acest sos il puneti peste pui si cartofi.
Totul iese foarte gustos si e foarte usor de preparat. Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii