Se iau cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu o lingurita jumate de sare(apa se pune doar cat sa-i acoperiti). Cand apa a scazut se pune 30 g unt si marar si se amesteca, apoi puneti cartofii in farfurie.
Pieptul de pui se taie fasii si se pune in tigaie unde ati pus 35 g de unt si putin ulei sa se incinga. Cand puiul s-a rumenit se ia si se pune in farfurie.
Intr-un bol puneti smantana si marar, apoi acest sos il puneti peste pui si cartofi.
Totul iese foarte gustos si e foarte usor de preparat. Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii