autor:

simina bran

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana si ciuperci

Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Ingrediente
un piept dezosat, 200 gr branza de vaci sarata, 250 gr smantana, 1 cartof mare, 200 gr cascaval, 150 gr ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune cartoful la fiert, se taie pieptul fasii subtirele si se arunca in tigaie cu o lingurita ulei de masline si cu ciupercile taiate. Cand devine albicios pe ambele parti se adauga peste piept smantana si branza obtinandu-se un sos. Se adauga sare si piper. Se amesteca bine 2 minute dupa care se ia de pe foc. Se scoate cartoful de la fiert. Aveti grija sa nu fie atat de fiert incat sa se sfarame.

Se taie cartoful felii. Vom realiza un pat de felii de cartof intr-o tava unsa cu o lingurita ulei masline. Peste patul de felii adaugam compozitia din tigaie,

Deasupra presaram cascavalul ras si introducem in cuprorul incins. Se lasa in cuptor pana cand se rumeneste cascavalul de deasupra cam 15 minute as zice. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa o vreme in repaus preparatul ca toate elementele sa se omogenizeze.

Este usor si rapid de realizat si este foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie.

140 voturi    20 comentarii
1h
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • un piept dezosat
  • 200 gr branza de vaci sarata
  • 250 gr smantana
  • 1 cartof mare
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr ciuperci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu crema cheddar