Piept de pui cu smantana si ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept dezosat
  • 200 gr branza de vaci sarata
  • 250 gr smantana
  • 1 cartof mare
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr ciuperci

Mod de preparare

Se pune cartoful la fiert, se taie pieptul fasii subtirele si se arunca in tigaie cu o lingurita ulei de masline si cu ciupercile taiate. Cand devine albicios pe ambele parti se adauga peste piept smantana si branza obtinandu-se un sos. Se adauga sare si piper. Se amesteca bine 2 minute dupa care se ia de pe foc. Se scoate cartoful de la fiert. Aveti grija sa nu fie atat de fiert incat sa se sfarame.

Se taie cartoful felii. Vom realiza un pat de felii de cartof intr-o tava unsa cu o lingurita ulei masline. Peste patul de felii adaugam compozitia din tigaie,

Deasupra presaram cascavalul ras si introducem in cuprorul incins. Se lasa in cuptor pana cand se rumeneste cascavalul de deasupra cam 15 minute as zice. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa o vreme in repaus preparatul ca toate elementele sa se omogenizeze.

Este usor si rapid de realizat si este foarte bun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise