autor:

simina bran

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana si ciuperci

Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2009

Ingrediente
un piept dezosat, 200 gr branza de vaci sarata, 250 gr smantana, 1 cartof mare, 200 gr cascaval, 150 gr ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune cartoful la fiert, se taie pieptul fasii subtirele si se arunca in tigaie cu o lingurita ulei de masline si cu ciupercile taiate. Cand devine albicios pe ambele parti se adauga peste piept smantana si branza obtinandu-se un sos. Se adauga sare si piper. Se amesteca bine 2 minute dupa care se ia de pe foc. Se scoate cartoful de la fiert. Aveti grija sa nu fie atat de fiert incat sa se sfarame.

Se taie cartoful felii. Vom realiza un pat de felii de cartof intr-o tava unsa cu o lingurita ulei masline. Peste patul de felii adaugam compozitia din tigaie,

Deasupra presaram cascavalul ras si introducem in cuprorul incins. Se lasa in cuptor pana cand se rumeneste cascavalul de deasupra cam 15 minute as zice. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa o vreme in repaus preparatul ca toate elementele sa se omogenizeze.

Este usor si rapid de realizat si este foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • un piept dezosat
  • 200 gr branza de vaci sarata
  • 250 gr smantana
  • 1 cartof mare
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr ciuperci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui cu bambus