Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa si usturoiul se curata si se taie rondele si feliute. Se desprinde putin pielita de pe carne si se introduc sub ea cateva felii de usturoi, apoi se aseaza pieptii intr-o forma termorezistenta si se ung cu ulei. Se imprastie ceapa peste carne, se baga in cuptorul incins la 200°C si se prajeste circa 45 de minute, stropindu-se - din cand in cand - cu vin amestecat cu zeama de carne. Se scoate carnea si se tine la cald. Zeama de friptura se toarna intr-o craticioara, se adauga smantana si patrunjelul verde tocat si se da intr-un clocot. Se gusta sosul de sare si piper si se serveste cu puiul facut la cuptor si garnitura de orez fiert.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii