autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu smantana

Autor: ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, o cutiuta de smantana, 3-4 catei de usturoi, cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in cubulete sau felioare mici respectiv subtirele pt a intra gustul in el, se sareaza si pipereaza dupa care se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa carnea sa se faca (nu dureaza mult), intre timp se intoarce pe toate partile. Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat felioare mici, dupa ce s-a calit, adaugam si cimbru si smantana, amestecam iar apoi ii punem capac. Se lasa sa scada putin, dupa care se stinge focul si se lasa sa se "odihneasca" cateva minutele. Se poate servi cu cartofiori prajiti sau pur si simplu cu felioare mici de paine prajita frecate cu usturoi, rosie, ulei si sare.

Totul se prepara in circa 15-20 min. O mancare simplu de facut, usoara si delicioasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

34 voturi    10 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si

24 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
"Maglubeh bil foul akhdar"-"Maglubeh" cu pastai de bob verde de gradina