Se taie pieptul de pui in cubulete sau felioare mici respectiv subtirele pt a intra gustul in el, se sareaza si pipereaza dupa care se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa carnea sa se faca (nu dureaza mult), intre timp se intoarce pe toate partile. Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat felioare mici, dupa ce s-a calit, adaugam si cimbru si smantana, amestecam iar apoi ii punem capac. Se lasa sa scada putin, dupa care se stinge focul si se lasa sa se "odihneasca" cateva minutele. Se poate servi cu cartofiori prajiti sau pur si simplu cu felioare mici de paine prajita frecate cu usturoi, rosie, ulei si sare.
Totul se prepara in circa 15-20 min. O mancare simplu de facut, usoara si delicioasa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii