Se taie pieptul de pui in cubulete sau felioare mici respectiv subtirele pt a intra gustul in el, se sareaza si pipereaza dupa care se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa carnea sa se faca (nu dureaza mult), intre timp se intoarce pe toate partile. Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat felioare mici, dupa ce s-a calit, adaugam si cimbru si smantana, amestecam iar apoi ii punem capac. Se lasa sa scada putin, dupa care se stinge focul si se lasa sa se "odihneasca" cateva minutele. Se poate servi cu cartofiori prajiti sau pur si simplu cu felioare mici de paine prajita frecate cu usturoi, rosie, ulei si sare.
Totul se prepara in circa 15-20 min. O mancare simplu de facut, usoara si delicioasa.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii