autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
2 piepturi de pui, o ceapa, 3 linguri ulei, 2 catei de usturoi, 50 g unt, o cana supa de carne sau de legume, 2 lingurite de faina de grau, 2 linguri pasta de tomate, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il portionez in cuburi mai mari, il sotez in unt. Separat calesc foarte putin ceapa si usturoiul in ulei, adaug supa, incorporez ingredientele, las 10 minute pe foc. Adaug faina dizolvata cu pasta de tomate, condimentez, las pe foc 5 minute. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Se spala pieptul,se sterge si se pune pe gratarul rotund cu apa si capac.Spaghetele se pun intr-o

23 voturi    7 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Buuuuuuuuuuun

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • o cana supa de carne sau de legume
  • 2 lingurite de faina de grau
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,super bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorbă de perişoare