autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
2 piepturi de pui, o ceapa, 3 linguri ulei, 2 catei de usturoi, 50 g unt, o cana supa de carne sau de legume, 2 lingurite de faina de grau, 2 linguri pasta de tomate, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il portionez in cuburi mai mari, il sotez in unt. Separat calesc foarte putin ceapa si usturoiul in ulei, adaug supa, incorporez ingredientele, las 10 minute pe foc. Adaug faina dizolvata cu pasta de tomate, condimentez, las pe foc 5 minute. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Piept de pui cu sos de rodii

Piept de pui cu sos de rodii

Pregatim carnea: Se spala feliile de piept si se pun la scurs, le stropim cu sare si piper si le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Buuuuuuuuuuun

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • o cana supa de carne sau de legume
  • 2 lingurite de faina de grau
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,super bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC