autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
2 piepturi de pui, o ceapa, 3 linguri ulei, 2 catei de usturoi, 50 g unt, o cana supa de carne sau de legume, 2 lingurite de faina de grau, 2 linguri pasta de tomate, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il portionez in cuburi mai mari, il sotez in unt. Separat calesc foarte putin ceapa si usturoiul in ulei, adaug supa, incorporez ingredientele, las 10 minute pe foc. Adaug faina dizolvata cu pasta de tomate, condimentez, las pe foc 5 minute. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Penne cu ciuperci, piept de pui si sos de tomate

Penne cu ciuperci, piept de pui si sos de tomate

Se pun pastele la fiert cu sare, se scurg bine si se lasa deoparte. Intre timp, se face un sos din

3 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu sos picant si piept de pui

Paste cu sos picant si piept de pui

Mod de preparare Se curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Buuuuuuuuuuun

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • o cana supa de carne sau de legume
  • 2 lingurite de faina de grau
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,super bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sufleu de cartofi cu carnăciori