autor:

Julia

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 500 g piept de pui, - sare, - 500 g ciuperci, - 300 ml lapte, - 50 g unt, - 2 linguri faina, - un praf nucsoara, - piper alb macinat, - piper negru macinat, - 2-3 fire ceapa, - o legatura patrunjel, - un praf boia dulce, - 1-2 crengute rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se curata de pielite si se taie astfel incat sa se poata rula.Se ung bucatile de carne cu untul topit, se condimenteaza cu sare si piper,se ruleaza si se lasa la rece.
In acest timp,se curata ciupercile,se spala si se lasa la scurs.Se taie ceapa si se caleste in putin unt si apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri.Se calesc cateva minute,se adauga putina apa si se lasa pana scad.
Separat,se pregateste sosul din unt,faina,lapte,sare,piper alb si un praf de nucsoara si se fierbe pana capata consistenta unei ciulamale.
Se umple pieptul cu o parte din ciupercile calite,se presara patrunjel tocat marunt, se ruleaza si se da la cuptor.Se serveste cu sosul alb si cu ciupercile calite.Se orneaza cu rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

Asezoneaza bine carnea de pui cu sare de mare si piper proaspat macinat, iar in cosul pieptului pune

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g piept de pui
  • - sare
  • - 500 g ciuperci
  • - 300 ml lapte
  • - 50 g unt
  • - 2 linguri faina
  • - un praf nucsoara
  • - piper alb macinat
  • - piper negru macinat
  • - 2-3 fire ceapa
  • - o legatura patrunjel
  • - un praf boia dulce
  • - 1-2 crengute rozmarin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne in rola