autor:

Julia

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 500 g piept de pui, - sare, - 500 g ciuperci, - 300 ml lapte, - 50 g unt, - 2 linguri faina, - un praf nucsoara, - piper alb macinat, - piper negru macinat, - 2-3 fire ceapa, - o legatura patrunjel, - un praf boia dulce, - 1-2 crengute rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se curata de pielite si se taie astfel incat sa se poata rula.Se ung bucatile de carne cu untul topit, se condimenteaza cu sare si piper,se ruleaza si se lasa la rece.
In acest timp,se curata ciupercile,se spala si se lasa la scurs.Se taie ceapa si se caleste in putin unt si apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri.Se calesc cateva minute,se adauga putina apa si se lasa pana scad.
Separat,se pregateste sosul din unt,faina,lapte,sare,piper alb si un praf de nucsoara si se fierbe pana capata consistenta unei ciulamale.
Se umple pieptul cu o parte din ciupercile calite,se presara patrunjel tocat marunt, se ruleaza si se da la cuptor.Se serveste cu sosul alb si cu ciupercile calite.Se orneaza cu rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g piept de pui
  • - sare
  • - 500 g ciuperci
  • - 300 ml lapte
  • - 50 g unt
  • - 2 linguri faina
  • - un praf nucsoara
  • - piper alb macinat
  • - piper negru macinat
  • - 2-3 fire ceapa
  • - o legatura patrunjel
  • - un praf boia dulce
  • - 1-2 crengute rozmarin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Budincute din creier