Se spala pieptul de pui, se curata de pielite si se taie astfel incat sa se poata rula.Se ung bucatile de carne cu untul topit, se condimenteaza cu sare si piper,se ruleaza si se lasa la rece.
In acest timp,se curata ciupercile,se spala si se lasa la scurs.Se taie ceapa si se caleste in putin unt si apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri.Se calesc cateva minute,se adauga putina apa si se lasa pana scad.
Separat,se pregateste sosul din unt,faina,lapte,sare,piper alb si un praf de nucsoara si se fierbe pana capata consistenta unei ciulamale.
Se umple pieptul cu o parte din ciupercile calite,se presara patrunjel tocat marunt, se ruleaza si se da la cuptor.Se serveste cu sosul alb si cu ciupercile calite.Se orneaza cu rozmarin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii