Uleiul se pune intr-o tigaie se incinge si punem la prajit cate doua minute pieptii de pui,cate putin pe fiecare parte.
Astefel prajiti pieptii, se scot din tigaie se aseaza pe un platou,care se lasa in cuptorul incalzit la cald.
Se scurge uleiul din tigaie si se lasa prajeala pe fundul tigaii, in care adaugam vinul si lasam sa stea 2 minute sa se intrepatrunda cu grasimea din tigaie, apoi adaugam cele 3 linguri de mustar, smantana,sucul de la o lamaie, amestecand incontinuu,se lasa sosul sa mijoteze inca 2 minute.
Se condimenteaza cu ceea ce ne place, apoi adaugam deasupra pieptii, in acel sos ca sa se intrepatrunda cu aromele sosului inca 2 minute.Se servesc cu ce garnitura dorim.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii