Uleiul se pune intr-o tigaie se incinge si punem la prajit cate doua minute pieptii de pui,cate putin pe fiecare parte.
Astefel prajiti pieptii, se scot din tigaie se aseaza pe un platou,care se lasa in cuptorul incalzit la cald.
Se scurge uleiul din tigaie si se lasa prajeala pe fundul tigaii, in care adaugam vinul si lasam sa stea 2 minute sa se intrepatrunda cu grasimea din tigaie, apoi adaugam cele 3 linguri de mustar, smantana,sucul de la o lamaie, amestecand incontinuu,se lasa sosul sa mijoteze inca 2 minute.
Se condimenteaza cu ceea ce ne place, apoi adaugam deasupra pieptii, in acel sos ca sa se intrepatrunda cu aromele sosului inca 2 minute.Se servesc cu ce garnitura dorim.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii