autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de pere si gutui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui, 2 gutui mari, 2 pere, 2 rosii, 1 ceapa, 1 lingura faina de soia, ulei, scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui. Separat se pregateste sosul.

Gutuile si perele taiate bucati se calesc in putin ulei cu ceapa,condimente si zahar si apoi se adauga faina de soia si sucul de la rosii.Se lasa sa fiarba si se adauga treptat zeama ramasa de la pui.La sfarsit se pun bucatile de pui.Mancarea se serveste rece cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de pere si gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 2 gutui mari
  • 2 pere
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina de soia
  • ulei
  • scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza noua calita cu pui la punga