autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de pere si gutui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui, 2 gutui mari, 2 pere, 2 rosii, 1 ceapa, 1 lingura faina de soia, ulei, scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui. Separat se pregateste sosul.

Gutuile si perele taiate bucati se calesc in putin ulei cu ceapa,condimente si zahar si apoi se adauga faina de soia si sucul de la rosii.Se lasa sa fiarba si se adauga treptat zeama ramasa de la pui.La sfarsit se pun bucatile de pui.Mancarea se serveste rece cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de pere si gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas

Gulas

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie

15 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Maqlube a la Husny

Maqlube a la Husny

Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele

13 voturi    21 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 2 gutui mari
  • 2 pere
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina de soia
  • ulei
  • scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza ca la Mama Acasa