autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de pere si gutui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui, 2 gutui mari, 2 pere, 2 rosii, 1 ceapa, 1 lingura faina de soia, ulei, scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui. Separat se pregateste sosul.

Gutuile si perele taiate bucati se calesc in putin ulei cu ceapa,condimente si zahar si apoi se adauga faina de soia si sucul de la rosii.Se lasa sa fiarba si se adauga treptat zeama ramasa de la pui.La sfarsit se pun bucatile de pui.Mancarea se serveste rece cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de pere si gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar

6 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 2 gutui mari
  • 2 pere
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina de soia
  • ulei
  • scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui gorgonzola cu ciuperci