Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.
Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se adauga unt, putin vin alb, sare si piper alb. Se lasa sa se omogenizeze.
Portocala se curarta de coaja si se taie in bucati, indepartand cu grija pielitele albe.
Din branza Philadelphia se face o crema impreuna cu putin coniac , frunze de busuioc taiate f. marunt si putin unt.
Din feliile de toast se decupeaza cercuri, folosind o forma de taiat rotunda .Pe aceste bucati de toast se pune crema de branza obtinuta.
La asamblarea pe farfurie, pieptul de pui se taie transversal in bucati, se pun feliile de portocale langa carne, piese de toast cu branza si sosul de portocale peste carne.
Se poate decora cu fasii subtiri de coaja de portocale, obtinute cu un cutit special.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii