Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am facut porti pe care le-am codimentat si le-am uns cu un strop de ulei de masline l-am lasat 10 min dupa care l-am facut pe gratar.
Pentru sos, ceapa şi usturoiul fin tocate se călesc în ulei. Se sting cu 2-3 linguri apă şi se înăbuşă câteva minute. Se adaugă ardeiul iute curăţat de seminţe, fin tocat şi se fierbe 10 minute.
Rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete au fost si ele adaugate peste ceapa cu maslinele pe care le-am crestat pe o parte si le-am oparit ,codimentam cu rozmarin ,sare si piper lasam 5 minute sa dea in clocot dupa care asez puiul intr-un vas adaug sosul peste el si il dau la cuptor pentru 10 sau 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii