Ingrediente
1 bucata piep de pui dezosat 2 lingura codimente pt gratar 1 lingurita ulei de masline 500 grame rosii 1 bucata ceapa rosie 1 bucata ceapa alba 3 bucata usturoi 1 bucata ardei iute 1 varf rozmarin 100 grame masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Pentru sos, ceapa şi usturoiul fin tocate se călesc în ulei. Se sting cu 2-3 linguri apă şi se înăbuşă câteva minute. Se adaugă ardeiul iute curăţat de seminţe, fin tocat şi se fierbe 10 minute.
Rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete au fost si ele adaugate peste ceapa cu maslinele pe care le-am crestat pe o parte si le-am oparit ,codimentam cu rozmarin ,sare si piper lasam 5 minute sa dea in clocot dupa care asez puiul intr-un vas adaug sosul peste el si il dau la cuptor pentru 10 sau 15 minute.