Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 bucati piept de pui, ulei, o ceapa, o conserva de 370 g rosii in bulion, 125 ml vin rosu sec, 4 fire oregano, citeva masline verzi fara simburi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in grasimea de la prajirea carnii. Se taie rosiile bucatele si se toarna impreuna cu sosul peste ceapa. Se adauga si vinul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc mediu. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga impreuna cu maslinele in sos. Se taie pieptul felii si se serveste impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu
5 voturi
11 comentarii
30 min
Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit
4 voturi
0 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate