autor:

ANCA

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de smantana

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2012

Ingrediente
2 piept de pui, 300g smantana(eu am folosit varsata ca este mai buna si mai proaspata), 4 catei usturoi, 6 cartofi, sare,piper,patrunjel, 1 ling faina, , Ingredientele le folosesc in functie de nr. de persoane aflate in casa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi dupa care i-am pus la fiert in apa cu sare.
Am feliat pieptul de pui si l-am prajit de tava gril,pe care am uns-o cu un pic de ulei sa nu se lipeasca peiptul.
Dupa ce cartofii au fiert am scurs apa si am adaugat un pic de ulei si patrunjel tocat marunt,am amestecat si i-am lasat asa.
Am pus ,,sucul,, de la pieptul de pui intr-o tigaie,am adaugat faina si smantana si am amestecat continuu ca sa nu se faca cocoloase.
Am condimentat cu sare,piper si usturoiul pisat,si am lasat sa fiarba putin.

Am pus in farfurii cartofii naturi,pieptul de pui prajit si 2-3 linguri din sosul preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de smantana

Piept de pui cu sos de smantana

Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se

14 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

11 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 piept de pui
  • 300g smantana(eu am folosit varsata ca este mai buna si mai proaspata)
  • 4 catei usturoi
  • 6 cartofi
  • sare,piper,patrunjel
  • 1 ling faina
  • Ingredientele le folosesc in functie de nr. de persoane aflate in casa.

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU