Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi dupa care i-am pus la fiert in apa cu sare.
Am feliat pieptul de pui si l-am prajit de tava gril,pe care am uns-o cu un pic de ulei sa nu se lipeasca peiptul.
Dupa ce cartofii au fiert am scurs apa si am adaugat un pic de ulei si patrunjel tocat marunt,am amestecat si i-am lasat asa.
Am pus ,,sucul,, de la pieptul de pui intr-o tigaie,am adaugat faina si smantana si am amestecat continuu ca sa nu se faca cocoloase.
Am condimentat cu sare,piper si usturoiul pisat,si am lasat sa fiarba putin.
Am pus in farfurii cartofii naturi,pieptul de pui prajit si 2-3 linguri din sosul preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii