autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, o lingura unt, sare,, o lingurita faina grau, un pahar smantana (250ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se rumeni,cam 4 minute. Faina se incorporeaza in smantana,se adauga peste carne,condimentam,lasam inca 5 minute pe foc, sa se omogenizeze.Servim cu piure de cartofi si gogosar murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Boca , 19 august 2013

    foarte gustoasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte bun,iar pezentarea este de nota 10.Felicitari.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Foarte bun!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      e foarte bun sosul daca adaugi si 2 catei de usturoi! Imi place produsul final!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      buna reteta aveti votul meu

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Bună reţetă!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • o lingura unt
  • sare,
  • o lingurita faina grau
  • un pahar smantana (250ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor