autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, o lingura unt, sare,, o lingurita faina grau, un pahar smantana (250ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se rumeni,cam 4 minute. Faina se incorporeaza in smantana,se adauga peste carne,condimentam,lasam inca 5 minute pe foc, sa se omogenizeze.Servim cu piure de cartofi si gogosar murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si

24 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Boca , 19 august 2013

    foarte gustoasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte bun,iar pezentarea este de nota 10.Felicitari.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Foarte bun!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      e foarte bun sosul daca adaugi si 2 catei de usturoi! Imi place produsul final!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      buna reteta aveti votul meu

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Bună reţetă!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • o lingura unt
  • sare,
  • o lingurita faina grau
  • un pahar smantana (250ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Perisoare de pui in sos alb de branzeturi