autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

piept de pui cu sos de usturoi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 buc-piept de pui, 250g smantana, 50g unt, 3 catei de usturoi, sare, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui si se curata de piele. Se transeaza in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o tigaie putin adanca si se prajesc in unt. Se intorc pe fiecare parte sa se patrunda bine fara a-si pierde din fragezime. Se prepara sosul din smantana si usturoi. Se toarna sosul peste bucatile de piept. Se serveste cu garnitura de cartofi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Foarte fin si delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun si sanatos! Salvez reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Sanatos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Mmm ce bunatate ai facut tu draga aici .!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si delicios!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pastai cu ciolan afumat