autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

piept de pui cu sos de usturoi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 buc-piept de pui, 250g smantana, 50g unt, 3 catei de usturoi, sare, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui si se curata de piele. Se transeaza in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o tigaie putin adanca si se prajesc in unt. Se intorc pe fiecare parte sa se patrunda bine fara a-si pierde din fragezime. Se prepara sosul din smantana si usturoi. Se toarna sosul peste bucatile de piept. Se serveste cu garnitura de cartofi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza dulce cu costita la cuptor

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Foarte fin si delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun si sanatos! Salvez reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Sanatos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Mmm ce bunatate ai facut tu draga aici .!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Maqlube(specific arab)