autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

piept de pui cu sos de usturoi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 buc-piept de pui, 250g smantana, 50g unt, 3 catei de usturoi, sare, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui si se curata de piele. Se transeaza in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o tigaie putin adanca si se prajesc in unt. Se intorc pe fiecare parte sa se patrunda bine fara a-si pierde din fragezime. Se prepara sosul din smantana si usturoi. Se toarna sosul peste bucatile de piept. Se serveste cu garnitura de cartofi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

10 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ficatei Gytty

Ficatei Gytty

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa

6 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Foarte fin si delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun si sanatos! Salvez reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Sanatos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Mmm ce bunatate ai facut tu draga aici .!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)