autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de vin si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame, , 1/2 ceasca de faina, , 1 lingurita boabe de mustar macinate, , 2 linguri de unt, , 2 lingurite de untdelemn, , 1 cana de vin alb sec, , 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui, , 3 lingurite de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe o hartie faina cu praful de mustar macinat. Se tavalesc pieptii de pui prin el. 3 linguri de amestec se pun deoparte.
Untul si uleiul se incing intr-o tigaie cu fundul gros. Se prajesc pieptii de pui, la foc moderat, 3 sau 4 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se pun pe hartie absorbanta, apoi se tin la cald.
Vinul, apa fiarta cu concentrat de pui, mustarul si amestecul de faina se pun in tigaie si se amesteca cu grasimea ramasa. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase. Pieptii de pui se pun pe o farfurie si deasupra se toarna sosul de vin si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Intre  tocana si gulas = ceaunita

Intre tocana si gulas = ceaunita

Asa de frumosi sint cartofii noi incit ma tenteaza grozav atunci cind ii vad pe tarabele din piata

8 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta din lavas cu carne

Placinta din lavas cu carne

Carnea tocata se prajeste impreuna cu ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare timp de

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de untdelemn
  • 1 cana de vin alb sec
  • 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui
  • 3 lingurite de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale