autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de vin si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame, , 1/2 ceasca de faina, , 1 lingurita boabe de mustar macinate, , 2 linguri de unt, , 2 lingurite de untdelemn, , 1 cana de vin alb sec, , 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui, , 3 lingurite de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe o hartie faina cu praful de mustar macinat. Se tavalesc pieptii de pui prin el. 3 linguri de amestec se pun deoparte.
Untul si uleiul se incing intr-o tigaie cu fundul gros. Se prajesc pieptii de pui, la foc moderat, 3 sau 4 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se pun pe hartie absorbanta, apoi se tin la cald.
Vinul, apa fiarta cu concentrat de pui, mustarul si amestecul de faina se pun in tigaie si se amesteca cu grasimea ramasa. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase. Pieptii de pui se pun pe o farfurie si deasupra se toarna sosul de vin si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut la cuptor

Pui umplut la cuptor

Puiul il spalam bine si il golim de organe.Din ficatei si ciuperci care se taie bucatele mai mici

30 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de untdelemn
  • 1 cana de vin alb sec
  • 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui
  • 3 lingurite de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui de pui cu sote de mazare