autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de vin si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame, , 1/2 ceasca de faina, , 1 lingurita boabe de mustar macinate, , 2 linguri de unt, , 2 lingurite de untdelemn, , 1 cana de vin alb sec, , 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui, , 3 lingurite de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe o hartie faina cu praful de mustar macinat. Se tavalesc pieptii de pui prin el. 3 linguri de amestec se pun deoparte.
Untul si uleiul se incing intr-o tigaie cu fundul gros. Se prajesc pieptii de pui, la foc moderat, 3 sau 4 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se pun pe hartie absorbanta, apoi se tin la cald.
Vinul, apa fiarta cu concentrat de pui, mustarul si amestecul de faina se pun in tigaie si se amesteca cu grasimea ramasa. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase. Pieptii de pui se pun pe o farfurie si deasupra se toarna sosul de vin si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

3 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare

Ficatei de pasare

Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de untdelemn
  • 1 cana de vin alb sec
  • 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui
  • 3 lingurite de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui