autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de vin si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame, , 1/2 ceasca de faina, , 1 lingurita boabe de mustar macinate, , 2 linguri de unt, , 2 lingurite de untdelemn, , 1 cana de vin alb sec, , 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui, , 3 lingurite de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe o hartie faina cu praful de mustar macinat. Se tavalesc pieptii de pui prin el. 3 linguri de amestec se pun deoparte.
Untul si uleiul se incing intr-o tigaie cu fundul gros. Se prajesc pieptii de pui, la foc moderat, 3 sau 4 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se pun pe hartie absorbanta, apoi se tin la cald.
Vinul, apa fiarta cu concentrat de pui, mustarul si amestecul de faina se pun in tigaie si se amesteca cu grasimea ramasa. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase. Pieptii de pui se pun pe o farfurie si deasupra se toarna sosul de vin si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de untdelemn
  • 1 cana de vin alb sec
  • 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui
  • 3 lingurite de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mazare sote cu rasol de jambon