autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de vin si mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame, , 1/2 ceasca de faina, , 1 lingurita boabe de mustar macinate, , 2 linguri de unt, , 2 lingurite de untdelemn, , 1 cana de vin alb sec, , 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui, , 3 lingurite de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe o hartie faina cu praful de mustar macinat. Se tavalesc pieptii de pui prin el. 3 linguri de amestec se pun deoparte.
Untul si uleiul se incing intr-o tigaie cu fundul gros. Se prajesc pieptii de pui, la foc moderat, 3 sau 4 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se pun pe hartie absorbanta, apoi se tin la cald.
Vinul, apa fiarta cu concentrat de pui, mustarul si amestecul de faina se pun in tigaie si se amesteca cu grasimea ramasa. Se lasa sa fiarba si sa se ingroase. Pieptii de pui se pun pe o farfurie si deasupra se toarna sosul de vin si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 piepti de pui a 150 de grame
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de untdelemn
  • 1 cana de vin alb sec
  • 2/3 cana apa fiarta cu concentrat de pui
  • 3 lingurite de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gulas cu carne