autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu spanac si sos

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui dezosati, , 1 litru apa fiarta cu concentrat de pasare, , 500 g spanac proaspat, , 2 ardei iuti, , putin unt, , 1/4 l frisca nebatuta, , 4 linguri smantana, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul si se pune la fiert in apa cu sare; cand e usor inmuiat se scoate repede din apa fierbinte si se muta in apa rece (de la gheata). Se strecoara si se lasa sa se scurga bine.
Se spala ardeii iuti, se taie in doua, se strecoara din nou, li se scot semintele si se taie marunt.
Se pune la fiert apa cu concentrat de pasare si, cand da in clocot, se adauga si pieptii de pui si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie.
Pentru sos: se pun sa se incalzeasca smantana si frisca, se condimenteaza cu sare si cu piper.
Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie si se calesc in el spanacul si ardeii iuti. Se sareaza.
Pe farfurii incalzite in prealabil, se pun spanacul, apoi pieptii de pui, iar deasupra sosul bine incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu spanac si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Preparea sosului de spanac: Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui dezosati
  • 1 litru apa fiarta cu concentrat de pasare
  • 500 g spanac proaspat
  • 2 ardei iuti
  • putin unt
  • 1/4 l frisca nebatuta
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu mãghiran