autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu spanac si sos

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui dezosati, , 1 litru apa fiarta cu concentrat de pasare, , 500 g spanac proaspat, , 2 ardei iuti, , putin unt, , 1/4 l frisca nebatuta, , 4 linguri smantana, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul si se pune la fiert in apa cu sare; cand e usor inmuiat se scoate repede din apa fierbinte si se muta in apa rece (de la gheata). Se strecoara si se lasa sa se scurga bine.
Se spala ardeii iuti, se taie in doua, se strecoara din nou, li se scot semintele si se taie marunt.
Se pune la fiert apa cu concentrat de pasare si, cand da in clocot, se adauga si pieptii de pui si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie.
Pentru sos: se pun sa se incalzeasca smantana si frisca, se condimenteaza cu sare si cu piper.
Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie si se calesc in el spanacul si ardeii iuti. Se sareaza.
Pe farfurii incalzite in prealabil, se pun spanacul, apoi pieptii de pui, iar deasupra sosul bine incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu spanac si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Preparea sosului de spanac: Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Sosuri
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui dezosati
  • 1 litru apa fiarta cu concentrat de pasare
  • 500 g spanac proaspat
  • 2 ardei iuti
  • putin unt
  • 1/4 l frisca nebatuta
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui in sos dulce acrisor