Se curata si se spala spanacul si se pune la fiert in apa cu sare; cand e usor inmuiat se scoate repede din apa fierbinte si se muta in apa rece (de la gheata). Se strecoara si se lasa sa se scurga bine.
Se spala ardeii iuti, se taie in doua, se strecoara din nou, li se scot semintele si se taie marunt.
Se pune la fiert apa cu concentrat de pasare si, cand da in clocot, se adauga si pieptii de pui si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie.
Pentru sos: se pun sa se incalzeasca smantana si frisca, se condimenteaza cu sare si cu piper.
Se pune untul sa se incinga intr-o tigaie si se calesc in el spanacul si ardeii iuti. Se sareaza.
Pe farfurii incalzite in prealabil, se pun spanacul, apoi pieptii de pui, iar deasupra sosul bine incalzit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii