Reteta postata pe: 05 iunie 2006
Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 trufa taiata felii subtiri (carpaccio), 2 linguri ulei masline + 1/2 lingurita ulei de masline cu trufe albe sau negre, 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 catel usturoi, zeama la 1 lamaie, patrunjel, ,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui fiert si racit se taie felii subtiri si se aranjeaza pe o farfurie.Deasupra se pune carpaccio de trufe .Apoi se face sosul amestecand uleiurile ,mustarul ,usturoiul,sare ,piper ,zeama de lamaie,patrunjelul si se varsa peste pieptul de pui feliat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de Pui cu Trufe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate