autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI EMINCE

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PORTII:, - piept de pui dezosat - 0.600 kg, - unt - 0.100 kg, smantana lichida - 0.200 L, - vin alb sec - 0.050 L, - ceapa - 0.250 kg, - usturoi - 0.030 kg, -sare, piper alb macinat, - ciuperci champignon - 0.200 kg, - legume congelate ( morcovi, broccoli ) - 0.300 kg, - cartofi - 1.000 kg, -lapte - 0.100 L, - lamai - 0.150 kg

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii subtiri ( julienne), se soteaza la tigaie in putin unt cu ceapa taiata cubulete, usturoi taiat marunt si ciupercile taiate in felii subtiri. Cand carnea se patrunde, se aromeaza cu putin vin alb, sare, piper alb, si se adauga smantana lichida. Se fierbe putin pana ce sosul si carnea se omogenizeaza.
Separat se face un piure din cartofi, lapte, unt si sare.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare, de consistenta crocanta.
La asezarea in farfurie a piureului vom folosi un pos cu sprit,alternand floricelele de piure cu sote-ul de carne si legumele. Se decoreaza cu rondele de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI EMINCE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor

Muschi de vita cu legume la cuptor

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu mamaliguta

Ficatei cu mamaliguta

Se caleste ceapa in putin ulei, pana devine transparenta, dupa care se adauga ficateii. Se mai adauga

4 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII:
  • - piept de pui dezosat - 0.600 kg
  • - unt - 0.100 kg
  • smantana lichida - 0.200 L
  • - vin alb sec - 0.050 L
  • - ceapa - 0.250 kg
  • - usturoi - 0.030 kg
  • -sare
  • piper alb macinat
  • - ciuperci champignon - 0.200 kg
  • - legume congelate ( morcovi
  • broccoli ) - 0.300 kg
  • - cartofi - 1.000 kg
  • -lapte - 0.100 L
  • - lamai - 0.150 kg

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din carne de vitel