Pieptul de pui se taie in fasii subtiri ( julienne), se soteaza la tigaie in putin unt cu ceapa taiata cubulete, usturoi taiat marunt si ciupercile taiate in felii subtiri. Cand carnea se patrunde, se aromeaza cu putin vin alb, sare, piper alb, si se adauga smantana lichida. Se fierbe putin pana ce sosul si carnea se omogenizeaza.
Separat se face un piure din cartofi, lapte, unt si sare.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare, de consistenta crocanta.
La asezarea in farfurie a piureului vom folosi un pos cu sprit,alternand floricelele de piure cu sote-ul de carne si legumele. Se decoreaza cu rondele de lamaie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii