autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui file invelit in sunca

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Ingrediente
pt 4 portii:, 4 fileuri de piept de pui, 4 linguri ulei masline, 1 lingurita rozmarin uscat, sare, ardei iute macinat, 8 felii subtiri de sunca cruda, 1 catel usturoi, 1 ceapa 3 tije de telina, 3 morcovi, 2 dovlecei mici, 1 lingura pasta de rosii, 1/8 l vin alb sec, 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 lingurita de patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1- se spala carnea cu apa rece si se sterge, iar apoi se rumeneste in ulei fierbinte.Se scoate si se condimenteaza cu rozmarin, sare si paf de ardei iute.Fiecare felie de carne se impatureste in doua felii de sunca.
2- se curata usturoiul si ceapa si se toaca.Morcovii, telina si dovleceii se curata si se taie in fasii subtiri.Pasta de rosii se amesteca bine cu vinul alb.
3- se prajeste ceapa in ulei pana cand se moaie, apoi se adauga usturoiul si legumele si se calesc un timp scurt.Peste acestea se adauga amestecul de pasta de rosii cu vin, iar apoi se condimenteaza cu sare si ardei iute.
4- se aseaza fileurile pe patul de legume, se acopera tigaia si se lasa la foc mic timp de 15 minute.Dupa aceasta fileurile se aseaza pe o farfurie preincalzita si se mentin calde.Se condimenteaza legumele cu coaja de lamaie si patrunjel, se aranjeaza in jurul fileurilor si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui file invelit in sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii:
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare
  • ardei iute macinat
  • 8 felii subtiri de sunca cruda
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa 3 tije de telina
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei mici
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1/8 l vin alb sec
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 1 lingurita de patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Masa taraneasca !!!