1. Se spala carnea cu apa rece si se sterge, iar apoi se rumeste in ulei fierbinte. se scoate si se condimenteaza cu rozmarin, sare si praf de ardei iute. Fiecare felie de carne se impatureste in doua felii de sunca.
2. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca. Morcovii, telina si dovleceii se curata si se taie in fasii subtiri. Pasta de rosii se amesteca bine cu vinul alb.
3. se prajeste ceapa in ulei pana cand se moaie, apoi se adauga usturoiul si legumele si se calesc un timp scurt. Peste acestea se adauga amestecul de pasta de rosii cu vin, iar apoi se condimenteaza cu sare si ardei iute.
4. Se aseaza fileurile pe patul de legume, se acopera tigaia si se lasa la foc mic timp de 15 minute. Dupa aceasta fileurile se aseaza pe o farfurie preincalzita si se mentin calde. Se condimenteaza legumele cu coaja de lamaie si patrunjel, se aranjeaza in jurul fileurilor si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii