Vom portiona pieptul de pui in 150/200 g fiecare, asemeni pieptului grill, il punem pe gratar si il tinem suficient pentru a-l rumeni (a-i da fata), apoi il asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei. Peste pieptul de pui vom pune "crengutele" de brocolli si ciupercile taiate felii subtiri.
Pentru sosul bechamel : alifiem 50-100g de unt pe care il amestecam cu faina pana ce compozitia se omogenizeaza, apoi turnam lapte, cca 100 de ml si amestecam cu un tel pana ce compozitia s-a prins bine, lasam sa dea in clocot, asezonam dupa gust si luam craticioara de pe foc.
Vom turna sosul cald peste pieptul de pui, respectiv legumele ce-l acopera, suficient cat sa nu inundam tava, pentru ca da un aspect urat. Vom pune tava la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute, scoatem tava, vom presara cascaval ras peste preparat si vom introduce din nou la cuptor pentru aproximativ 10 minute, fara a o acoperi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii