Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele parti. Scurgem ananasul si pastram sucul. In acelasi ulei, aruncam cubuletele de ananas sa prinda o crusta, asezonam cu putin curry, turnam sucul si lasam sa se intrepatrunda. Asezam pieptul de pui intr-o tava, fiecare bucata o acoperim cu cate o felie de sunca, ananas si fasii subtiri de cascaval. Lasam in cuptorul incins pentru circa 10 minute. Se serveste imediat.
Sugestie: puteti folosi in locul pieptului de pui si muschi de vitel sau cotlet (dezosat) de porc, ori fileuri de peste.
Recomandare: pentru ca aceasta delicata mancare trebuie savurata imediat, puteti pregati anticipat portiile dorite, acoperindu-le cu o folie de aluminiu si pastrandu-le la rece, pana la ora servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii