autor:

Ady

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui Hawai

Autor: Ady (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ady (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 1 conserva ananas, 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita), 4 felii sunca, 100 gr cascaval (hipocaloric), sare, piper, curry, ulei de masline extravirgin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele parti. Scurgem ananasul si pastram sucul. In acelasi ulei, aruncam cubuletele de ananas sa prinda o crusta, asezonam cu putin curry, turnam sucul si lasam sa se intrepatrunda. Asezam pieptul de pui intr-o tava, fiecare bucata o acoperim cu cate o felie de sunca, ananas si fasii subtiri de cascaval. Lasam in cuptorul incins pentru circa 10 minute. Se serveste imediat.



Sugestie: puteti folosi in locul pieptului de pui si muschi de vitel sau cotlet (dezosat) de porc, ori fileuri de peste.



Recomandare: pentru ca aceasta delicata mancare trebuie savurata imediat, puteti pregati anticipat portiile dorite, acoperindu-le cu o folie de aluminiu si pastrandu-le la rece, pana la ora servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Hawai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • mira (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    In plus si arata foarte bine.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 03 august 2011

    Din partea mea reteta asta e foarte buna. Eu nu cred ca asi pune afumaturi ca devine mai greoaie. si fura mult din aroma ananasului. Succes!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    E o combinatie aromata ce merge si la pizza!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 01 august 2011

      Imi inchipui ca prezenta ananasului da o nota exotica pieptului de pui!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 1 conserva ananas
  • 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita)
  • 4 felii sunca
  • 100 gr cascaval (hipocaloric)
  • sare
  • piper
  • curry
  • ulei de masline extravirgin

Raporteaza reteta

Retete
de Ady
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Pregatesti astfel: speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi cam 10 minute in apa cu sare.

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam

1 vot    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

mira (Chef de cuisine)

In plus si arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute de manzat in frunze diferite