Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele parti. Scurgem ananasul si pastram sucul. In acelasi ulei, aruncam cubuletele de ananas sa prinda o crusta, asezonam cu putin curry, turnam sucul si lasam sa se intrepatrunda. Asezam pieptul de pui intr-o tava, fiecare bucata o acoperim cu cate o felie de sunca, ananas si fasii subtiri de cascaval. Lasam in cuptorul incins pentru circa 10 minute. Se serveste imediat.
Sugestie: puteti folosi in locul pieptului de pui si muschi de vitel sau cotlet (dezosat) de porc, ori fileuri de peste.
Recomandare: pentru ca aceasta delicata mancare trebuie savurata imediat, puteti pregati anticipat portiile dorite, acoperindu-le cu o folie de aluminiu si pastrandu-le la rece, pana la ora servirii.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii