Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele parti. Scurgem ananasul si pastram sucul. In acelasi ulei, aruncam cubuletele de ananas sa prinda o crusta, asezonam cu putin curry, turnam sucul si lasam sa se intrepatrunda. Asezam pieptul de pui intr-o tava, fiecare bucata o acoperim cu cate o felie de sunca, ananas si fasii subtiri de cascaval. Lasam in cuptorul incins pentru circa 10 minute. Se serveste imediat.
Sugestie: puteti folosi in locul pieptului de pui si muschi de vitel sau cotlet (dezosat) de porc, ori fileuri de peste.
Recomandare: pentru ca aceasta delicata mancare trebuie savurata imediat, puteti pregati anticipat portiile dorite, acoperindu-le cu o folie de aluminiu si pastrandu-le la rece, pana la ora servirii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii