Portionez pieptul de pui, il presar cu sare si piper. Il rumenesc in dubletta sau in tigaie de teflon, pe ambele parti cate 3 minute.
Fierb pastele in apa clocotita cu sare si o lingura de ulei.
Strecor pastele, le presar cu sare si piper.
Varza tocata marunt, o asezonez cu un dressing obtinut din zeama de lamaie, o lingurita de zahar,ulei si sare.
Aseaz varza pe o farfurie intinsa, in mijloc las loc pentru cuibul din paste.Asez carnea in cuib si servim cu placere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii