Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie betisoare, si se calesc in ulei 15-20 min pina se moaie dar sa ramana morcovii intregi. Se scoate carnea din marinata si se infasoara in felii de sunca. Se incing intr-o tigaie citeva linguri de ulei si citeva linguri de marinata si se prajeste carnea.
Se taie ruladele felii si se servesc cu legume si garnitura de taitei lati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii