autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
doua piepturi de pui, 0 lingura de unt, 3 linguri smantana, patrunjel proaspat, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Incingem tigaia,topim untul,adaugam cuburi de carne.Lasam sa se patrunda carnea, dar sa nu se prajeasca. Adaugam smantana si un varf de cutit de faina de grau.Lasam 5 minute pe foc,sa se lege sosul.Condimenta, ornam cu verdeata.Servim cu mamaliguta si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mini rulade cu crusta crocanta

Mini rulade cu crusta crocanta

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Clatite brasovene cu ficatei de pui

Clatite brasovene cu ficatei de pui

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt. Ceapa

11 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2011

    Arata minunat..............o delicatesa

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    gustos si iti face pofta

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Ce reteta faina !!! De asta esti intre primii 5 de pe site, nu ??? Am salvat, bineinteles reteta ta >

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      simplu si gustos

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Foarte fin si elegant! Si mie imi place grozav asociatia mamaliguta si smantana.

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Eu fierb intai pieptul, si apoi il tai bucatele si il adaug in sos.

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Excelenta reteta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ce bunatate,si eu care trec la dieta.:((

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Bun! Bun! Bunut!

    • Fara foto

      licu pop , 06 mai 2010

      O reteta grozava!! arata super...o incerc precis...vot 5 stelute!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Un deliciu ! Felicitari !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 06 mai 2010

      Foarte gustos, imi place sosul de smantana cu mamaliga.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Vai Cely ce imbietoare este farfuria ta cu bunatati !!!! Fac si eu si ne place foarte mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • doua piepturi de pui
  • 0 lingura de unt
  • 3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mac myra (Chef de cuisine)

Arata minunat..............o delicatesa

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Ficat picant de pui cu ciuperci