Piept de pui in stil Italian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file din piept de pui,
  • 1 mozarella ,
  • 3 rosii,
  • oregano,
  • ulei de masline,
  • lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.

Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua - trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella.

Dupa ce se inmoaie mozarella, puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc