autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
1 si jumatate piept de pui, condimente: sare,, vegeta, boia iute, chilli, sos de soia, 6 felii subtiri de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de porc

Papricas de porc

Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ceapa

Ficat prajit cu ceapa

Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina

4 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Arata foarte bine.Felicitari.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      O sa incerc si eu reteta, imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Arata bine si cred ca e delicios cu cascaval.Eu pregatesc mereu cu mozzarella.

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Cely si Cristina - o sa va placa sigur. Eu va urez pofta buna inca de pe acum!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Pe gustul meu. Si eu am sa o fac.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Imi lasa gura apa,sigur o voi incerca cu o salata.Super.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 si jumatate piept de pui
  • condimente: sare,
  • vegeta
  • boia iute
  • chilli
  • sos de soia
  • 6 felii subtiri de cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

189 voturi    40 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

5 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

mac myra (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Altfel de pane