autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
1 si jumatate piept de pui, condimente: sare,, vegeta, boia iute, chilli, sos de soia, 6 felii subtiri de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

34 voturi    10 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Arata foarte bine.Felicitari.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      O sa incerc si eu reteta, imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Arata bine si cred ca e delicios cu cascaval.Eu pregatesc mereu cu mozzarella.

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Cely si Cristina - o sa va placa sigur. Eu va urez pofta buna inca de pe acum!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Pe gustul meu. Si eu am sa o fac.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Imi lasa gura apa,sigur o voi incerca cu o salata.Super.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 si jumatate piept de pui
  • condimente: sare,
  • vegeta
  • boia iute
  • chilli
  • sos de soia
  • 6 felii subtiri de cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

162 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

mac myra (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.Felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Snitele din aripioare de pui