autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
1 si jumatate piept de pui, condimente: sare,, vegeta, boia iute, chilli, sos de soia, 6 felii subtiri de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de varza

Sufleu de varza

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca. Varza se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu carne

Spanac cu carne

Taiem carnea in bucati potrivite si o dam prin faina. O prajim putin, doar pana se albeste si o scoatem

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Arata foarte bine.Felicitari.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      O sa incerc si eu reteta, imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Arata bine si cred ca e delicios cu cascaval.Eu pregatesc mereu cu mozzarella.

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Cely si Cristina - o sa va placa sigur. Eu va urez pofta buna inca de pe acum!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Pe gustul meu. Si eu am sa o fac.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Imi lasa gura apa,sigur o voi incerca cu o salata.Super.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 si jumatate piept de pui
  • condimente: sare,
  • vegeta
  • boia iute
  • chilli
  • sos de soia
  • 6 felii subtiri de cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

163 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

mac myra (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Porc cu legume in stil chinezesc