Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii