Ingrediente
1 si jumatate piept de pui, condimente: sare,piper, vegeta, boia iute, chilli, sos de soia, 6 felii subtiri de cascaval
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
10 voturi
Mod de preparare
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
O sa incerc si eu reteta, imi place.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009
Arata bine si cred ca e delicios cu cascaval.Eu pregatesc mereu cu mozzarella.
GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009
Cely si Cristina - o sa va placa sigur. Eu va urez pofta buna inca de pe acum!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
Pe gustul meu. Si eu am sa o fac.
cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009
Imi lasa gura apa,sigur o voi incerca cu o salata.Super.