Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, aproximativ 15 minute. Il scoatem din tava si il punem intr-o alta tava mai mica. Peste fiecare bucata de piept de pui punem cate 1 felie de cascaval, condimentam din nou si din nou il dam la cuptor. Tinem pieptul pana cand cascavalul s-a topit si a invelit complet pieptul de pui. Se serveste cu rosii sau castraveti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii