autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
4 bucati de piept de pui, 20 g unt, Marinata:, 2 portocale, 100 ml vin, 4 linguri ulei de masline, o ceapa, 4 catei de usturoi, o lingura miere, sare, piper,, O portocala si patrunel verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Marinata:
Usturoiul pisat se incorporeaza cu : mierea,uleiul de masline,condimente,vin,zeama de portocale si coaja unei portocale rasa pe razatoarea mica.Adaugamm ceapa taiata pestisori. Introducem pieptul de pui in marinata preparata, pentru o ora. Incingem cuptorul, asezam pieptul de pui in vas de yena uns cu unt,peste care turnam marinata strecurata. Lasam la cuptor pana se rumeneste uniform.Stropim din cand in cand friptura cu sosul din vas.Servim cu garnitura de cartofi sau pilaf de orez, ornat cu jumatati de felii de portocala si patrunjel proaspat
In timpul de preparare nu se include perioada de marinat carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram in 3

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi

211 voturi    29 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Foarte bun si usor de facut.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Trebuie sa fie un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui
  • 20 g unt
  • Marinata:
  • 2 portocale
  • 100 ml vin
  • 4 linguri ulei de masline
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • o lingura miere
  • sare
  • piper,
  • O portocala si patrunel verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Alice85 (Chef de cuisine)

Foarte bun si usor de facut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
LINTE CU CARNATI