Piept de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui
  • 20 g unt
  • Marinata:
  • 2 portocale
  • 100 ml vin
  • 4 linguri ulei de masline
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • o lingura miere
  • sare, piper,oregano
  • O portocala si patrunel verde pentru ornat

Mod de preparare

Marinata:

Usturoiul pisat se incorporeaza cu : mierea,uleiul de masline,condimente,vin,zeama de portocale si coaja unei portocale rasa pe razatoarea mica.Adaugamm ceapa taiata pestisori. Introducem pieptul de pui in marinata preparata, pentru o ora. Incingem cuptorul, asezam pieptul de pui in vas de yena uns cu unt,peste care turnam marinata strecurata. Lasam la cuptor pana se rumeneste uniform.Stropim din cand in cand friptura cu sosul din vas.Servim cu garnitura de cartofi sau pilaf de orez, ornat cu jumatati de felii de portocala si patrunjel proaspat

In timpul de preparare nu se include perioada de marinat carnea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise