Autor:
GeoGia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iulie 2016
Ingrediente
4 bucati piept de pui, 12 felii bacon, 3 oua, 150 g cascaval, 2 linguri smantana, sare, piper, boia, praf de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din loc in loc.
Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam pieptul de pui invelit in bacon, stropim cu putin vin si introducem la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mediu.
Amestecam cele 3 oua cu smantana si cascavalul ras, adaugam peste pieptul de pui si introducem vasul la cuptor pentru inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi
221 voturi
29 comentarii
1h 30 min
Am trecut carnea din pui prin laptele batut in loc de oua si apoi prin pesmet si puse in tava. Le-am
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate