Piept de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui la cuptor

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • 12 felii bacon
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper, boia, praf de usturoi

Mod de preparare

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din loc in loc.

Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam pieptul de pui invelit in bacon, stropim cu putin vin si introducem la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mediu.

Amestecam cele 3 oua cu smantana si cascavalul ras, adaugam peste pieptul de pui si introducem vasul la cuptor pentru inca 15 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor